DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Nordre Jernbanevej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 3B i vores database. Vi har samlet en oversigt over Nordre Jernbanevej her »


Info om Nordre Jernbanevej

Boligerne på Nordre Jernbanevej har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 14,54 mio. kr. finder du på Nordre Jernbanevej 21B, st. . Blandt vejens 297 adresser er der 21 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Nordre Jernbanevej 44, kl. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som "Hvidpudset restauration i ""kolonistil"",mange detaljer".

Den mest almindelige husstandstype på Nordre Jernbanevej er midaldrende i ældre lejligheder. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Nordre Jernbanevej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 6 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 297 adresser, der ligger på Nordre Jernbanevej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Korssting og platter
Korssting og platter (Conzoom type).

Info om 3400 Hillerød

Du kan finde en oversigt over 3400 hillerød her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 3400 hillerød